新 版 论 坛 使 用 答 疑
搜索

日男團成員更衣室慘被偷拍 全裸照網上流出

注册/登录后可以看到图片

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册(Register/登録メンバー/회원가입/การลงทะเบียน)

x
日本偷拍歪風愈來愈嚴重,繼乃木坂46人氣成員 橋本奈奈未如廁過程被拍後,近日爆出原來有男星都一樣中招,兩名受害人分別係EXILE嘅31歲成員SHOKICHI,以及同門隸屬劇團EXILE嘅30歲男星野替愁平,網上最近流傳一段二人喺溫泉更衣室內被偷拍嘅全裸影像截圖,SHOKICHI同野替愁平喺片段中一絲不掛,剃去陰毛嘅二人當時拎住毛巾有講有笑,明顯冇發現更衣室內被人裝咗鏡頭偷拍,相信又係當地盜攝集團嘅所為。
07年入行嘅SHOKICHI原本喺J Soul Brothers(二代目)主將,之後於09年加入成EXILE團員,更以EXILE THE SECOND主音身份單飛發展,同野替愁平早於十幾歲已經認識,點知今劑雙雙成為同志嘅偷拍獵物。

更新高清無碼圖一張

更新高清無碼圖一張

GIF動圖兩張

GIF動圖兩張
有 :
http://yuuki-sp.tumblr.com/post/152775001959/エグ-イルグループの一味-その2-動画自体は4分ちょっとあるんですが
http://yuuki-sp.tumblr.com/post/152774955869/エグ-イルグループの一味-その1
視頻不知怎麼傳
挺帅 但是好小啊
来瞅瞅
不太大啊
身材不错,我喜欢
哈哈,可爱的JJ